Overzicht actueel

Hier vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en bijzonderheden.

Deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL


ASML Zomerspelen gratis voor kinderen van 6 tm 18 jaar

ASML Zomerspelen Van voetbal tot zwemmen, van free runnen tot judo en atletiek. Wanneer: Vanaf 8 juli 2024 Locatie: Eerste 2 weken in de wijken op pleintjes en Cruyff courts Daarna 3 weken bij sport verenigingen in de buurt Afsluiting 14 augustus in het Jan Louwers Stadion FC Eindhoven Ga naar de website www.asmlzomerspelen.nl en schrijf je in. Inschrijving voor deelname is verplicht, hele programma is gratis!

ASML Marathon Eindhoven 12 en 13 oktober 2024

In de Brainport Eindhoven regio wonen we samen, werken we samen en leven we samen. ASML zet zich daarom met partners in om te zorgen dat onze regio een fijne plek blijft om te leven. Sport is daar een belangrijk onderdeel van. Het brengt mensen samen en houd je gezond. Bij ASML vinden ze het dan ook belangrijk dat iedereen mee kan doen, ongeacht je budget. Daar zet ASML Marathon Eindhoven zich ook dit jaar weer voor in. Wil je kind mee lopen met de Marathon dit jaar en misschien ook mee doen aan het trainingsschema mail ons en we mailen je de link om aan je kind gratis aan te melden voor de Marathon 2024.

Naar de brugklas?

Afgelopen week kregen we het bericht dat we als stichting weer kunnen beschikken over schoolspullenpassen. Blij en dankbaar zijn we, dat we op deze manier weer kinderen kunnen ondersteunen. U kunt een schoolspullenpas aanvragen als uw kind naar het Voortgezet onderwijs gaat of naar de 2e of 3e klas van het voortgezet onderwijs via de button schoolspullenpas.

Op dit moment zijn de aanvragen voor de Efteling kaartjes gestopt. Bij een volgende voorraad gaan de gezinnen die deze nog niet hebben aangevraagd voor.

Op dit moment zijn de aanvragen voor de Efteling kaartjes gestopt. Bij een volgende voorraad gaan de gezinnen die deze nog niet hebben aangevraagd voor.

Ouderbijdrage, wat is er veranderd?

Ouders van schoolgaande kinderen worden gevraagd om een ouderbijdrage te betalen. Maar er bestaat nog steeds veel verwarring over. De ouderbijdrage is namelijk niet verplicht.